Blogs, guides og mere

Guiden til dit valg af passepartout.

by Wall Posters on Jan 29, 2023

Guiden til dit valg af passepartout.

Guide til valg af passepartout:

En passepartout er et stykke karton, der er placeret mellem plakaten og rammen, der giver et ekstra element til udstillingen af ​​din plakat. Her er en guide til at hjælpe dig med at vælge den rigtige passepartout til din plakat:

  1. Overvej farven: Vælg en farve, der matcher eller kontrasterer med plakatens farver. Hvis plakaten er i sort/hvid kan en hvid eller sort passepartout være god. Hvis din plakat har flere farver, kan en neutral farve som beige eller grå være god.

  2. Overvej størrelsen: Sørg for at passepartouten er stor nok til at dække plakatens kanter og giver plads til at plakaten kan blive set ordentligt.

  3. Overvej rammen: Passepartouten skal matche rammen. Hvis din ramme er træ, kan en passepartout i samme træsort være en god idé, ellers kan en neutral farve som hvid eller sort være god.

  4. Overvej plakatens tema: Passepartouten kan fremhæve eller understrege plakatens tema. Hvis plakaten er en kunstplakat, kan en neutral passepartout være god, mens hvis plakaten er en reklameplakat kan en passepartout i samme farve som plakatens tema være en god idé.

  5. Overvej budget: Passepartouter kan variere i pris, så sørg for at vælge en, der passer ind i dit budget.

  6. Kvalitet: Sørg for at passepartouten er lavet af god kvalitet materiale, så den kan beskytte din plakat mod skader.

Husk at det vigtigste er at du er tilfreds med valget, og at passepartouten passer godt til plakaten, rammen og den ønskede stil.

Leave a Comment

Your email address will not be published.