I hvilke situationer kan du returnere varerne?

1) Varer som beskadiges under fragt

Hvis du har mistanke om at dine varer er blevet beskadiget under fragten, kan du sende os en mail på Wallposters995@gmail.com med det samme og vedhæfte et foto af den beskadigede indpakning og det beskadigede produkt. Vi kontakter dig med det samme, for at aftale næste skridt. Din email skal sendes til Wallposters995@gmail.com inden for 48 timer efter modtagelse. Klager modtaget efter denne periode er ikke gyldige. Du behøver ikke at sende de beskadigede varer tilbage til os før andet er aftalt.

2) Utilfredshed omkring varer?   

Måske passer dine varer ikke i indretningen hjemme hos dig, eller måske er det ikke din stil? Det er intet problem, bare send dine varer tilbage og vi refunderer dig beløbet. Pak dine varer sikkert og forsvarligt (helst i den originale indpakning) og send dem til os!

Hvis du vælger at returnere varerne inden for 14 dage, refunderer vi dig for varens omkostninger og den laveste pris for forsendelse, hvis den er blevet opkrævet. Efter 14 dage refunderer vi kun værdien af varerne. Efter 14 dage får du kun pengene tilbage for varerne. Eventuelle forsendelsesomkostninger skal betales af dig.

4) Har modtaget de forkerte varer eller manglende varer i din ordre?

Har du modtaget nogle andre varer end dem du har bestilt? Mangler der nogle varer i din ordre? Det kan ske, og vi undskylder for det. Send os venligst et billede af den vare du har modtaget på Wallposters995@gmail.com. Vi kontakter dig hurtigst muligt for at aftale nærmere!

5) Produkt af dårlig kvalitet?

Har du modtaget et produkt i en dårlig kvalitet eller et sløret billede? Send os venligst et billede af den vare du har modtaget på Wallposters995@gmail.com så vi kan kontakte dig og aftale nærmere.

6) Hvordan pakker og returnerer man varerne?

Hvis du sender varerne tilbage, skal du sørge for, at de er pakket sikkert, så de ikke beskadiges under transporten. Brug ideelt den originale emballage, der fulgte med varerne.

Sammen med pakken bedes du sende os en mail til Wallposters995@gmail.com med information om, at du returnerer varerne. Angiv dit navn, ordrenummer og kontonummer, som du vil have refundering til.

Vi returnerer pengene for varerne til dig, inden for 14 dage efter modtagelse af den uskadede forsendelse på vores leverandørs lager.

Hvor skal du returnere varerne?

Mærk varerne synligt og send dem til følgende adresse:

Wallposters.dk
Adresse:
Postnummer:
By:

Er der nogen undtagelser?

Varer, der er lavet efter din anmodning, kan ikke returneres. Sådanne varer kan kun sendes tilbage i tilfælde af en tydelig trykfejl eller beskadigelse fra vores side. Undtagelserne er:

  • print af dine egne fotos på fotopapir.

  • kunsttryk efter behov på fotopapir.

  • Tilpasset indramning

For flere detaljer, læs venligst vores Købsbetingelser.