Billedrammer og plakatrammer til enhver smag

Hos WallPosters kan du finde rammer til alle typer posters, plakater og billeder. Uanset farve, stil og udtryk har vi en ramme, der enten skiller sig ud, eller bliver en naturlig del af dit plakat motiv og indretning.

Vores brede udvalg af rammer i op til 11 forskellige størrelser findes i mange forskellige størrelser i alt fra A5, A4, A3 og A1. Derudover har vi rammer i følgende mål: 30 x 40 cm, 40 x 40 cm, 40 x 50 cm, 50 x 70 cm, 70 x 100 cm, 100 x 100 cm og 100 x 140 cm.

 

Bredt udvalg af trærammer

Hos WallPosters har vi plakatrammer og billedrammer i forskellige materialer og farver. Vores sortiment består primært af trærammer. Her har vi både trærammer i lys og mørk eg. Derudover har vi også trærammer i farver som den klassiske sorte og hvide ramme, men også mere fremtrædende farver som blå, gul, rosa og rød. 

En træramme giver et klassisk og tidsløst look til plakaten. En træramme i mørk eller lys eg er ofte gode til plakater eller fotos med naturlige farver og naturmotiver, da de spiller på den samme stil, materialer og farver. Samtidigt bryder trærammen også den hvide væg og skaber kontrast, som fremhæver motivet. 

Er du ikke til trærammer, finder du også rammer i messing samt sorte og hvide aluminiumsrammer i vores sortiment.

 

Vælg den rette ramme til din plakat

Når der skal vælges plakater til væggen derhjemme, kan det være svært at bestemme sig. Og når beslutningen er taget, er det tid til at finde den rette ramme til dit nøje udvalgte motiv. Det gør en stor forskel for det samlede udtryk og kan både nedtone og fremhæve din plakats motiv. Uanset hvordan du ønsker at indrette med plakater og rammer, er vi sikre på, at du kan finde netop den ramme, som du har brug for, i vores sortiment.

 

Rammer til dine plakater – mix og match efter stil

Ønsker du at skabe kontrast til dine plakater, kan en ramme i en helt anden farve være rigtig effektiv. Hvilken kontrastfarve der passer er selvfølgelig afhængigt af det enkelte motiv, men ofte kan vores rammer i rød, blå eller gul skabe en god effekt og dybde. 

En sort ramme kan ofte også skabe en kontrast og dybde til motivet, men det afhænger som nævnt af motivet. Materialer som messing og aluminum kan også give en god kontrast til din plakat. Vælger du i stedet en hvid ramme til en hvid væg sørger du for, at din plakats motiv virkelig kommer til sin ret og bliver det fremtrædende element på væggen. Det kan være svært at forestille sig den perfekte kombination af plakat og ramme. 

 

Hvordan indrammer man en plakat?

For nogle kan det være svært at finde den helt rette teknik til at indramme din plakat. Det vigtigste når det kommer til at indramme plakater er dog, at den skal monteres stramt i rammen. På den måde undgår man at plakaten over tid sætter sig i bølger eller laver krøller i papiret. 

En Poster & Frame plakatramme er designet til plakater, hvorfor det er nemt og bekvemt at indramme vores plakater heri. Rammerne passer perfekt til vores papir, og det er derfor muligt at montere plakaten stramt og fast.